Kjøp billetter

Bygdekinoens kjøpsbetingelser

Å kjøpe kinobilletter på internett er både enkelt og sikkert. Hvis du har billettene med QR-koder på telefonen eller en utskrift, kan disse vises i billettkontrollen på kinoen. Du vil motta en QR-kode som gjelder for hele ordren, i tillegg til én kode for hver billett du har kjøpt.

Bygdekinoen ønsker muligheten til å bruke e-postadressen i vårt markedsarbeid samt til å kontakte kunden angående markedsundersøkelser og informasjon om Bygdekinoen og våre produkter. Ved å gjennomføre et kjøp på Bygdekinoens nettsider samtykker du til å motta slike eposter.

Retur

Retur av kjøpte billetter gjøres normalt ikke. Kinoen kan være behjelpelig med endring av forestillingstid eller bytte til annen film frem til 30 min. før annonsert tid, og eventuelt kan retur gjøres om til en tilgodebillett hvis ikke man finner forestillinger som passer.

Dersom forestillingen blir avlyst vil Bygdekinoen utstede tilgodebilletter for bruk til en senere forestilling.

Feilkjøp gjort på nett med kredittkort eller Kinogavekort, kan refunderes i form av en tilgodebillett. Dette gjøres ved å møte opp på kinoforestillingene. Dersom dette ikke lar seg gjøre kan du kontakte Bygdekinoen per epost eller telefon.

Kjøpsprosess

Først angir du hvor mange billetter du vil ha (maks 5 stk. pr. kjøp) og legger inn ditt navn, e-post-adresse og telefonnummer.

Bygdekinoen tilbyr tre mulige betalingsmåter på nett:

  • Betalingskort
  • Bygdekinoens gavekort
  • Firmabillett / Norgesbilletten

Velger du å betale med et gavekort kontrolleres det at du har tilstrekkelig med penger på kortet. Hvis kortet ikke har nok penger, kan du betale resterende beløp med bankkort.

Du kan også betale kinobilletter med Firmabilletter / Norgesbilletten på nett, forutsatt at de har en strekkode og et 8-sifret nummer. Firmabilletter / Norgesbilletten kan også løses inn på spillestedet. Én Norgesbillett tilsvarer én billett til forestillingen. Resterende beløp kan betales med bankkort.

Ved kortbetaling må du fylle inn opplysninger om ditt betalingskort. Disse opplysningene legges inn direkte i Verifone sin betalingsløsning og vil ikke gjøres kjent for Bygdekinoens server. Du kan velge å avbryte ditt kjøp.

Til slutt får du en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført og du vil da få tilsendt billett på e-post.

or å kunne gjennomføre et kjøp med kredittkort kreves det at kortet har en CVC/CV-kode. Bygdekinoen godtar Visa, og Mastercard, og på de kortene er CVC-koden de tre siste sifferne i navnefeltet på kortets bakside. Vi aksepterer kun kort med CVC/CV-kode.

Vi aksepterer ikke betaling med utenlandske kort på vår webside. Alle forsøk på svindel politianmeldes.

Henting av betalte billetter

Hvis du har billettene med QR-koder på telefonen, kan disse vises ved billettkontroll på kinoen uten å skrives ut. Du kan selv skrive ut mottatte billetter på papir, om du ønsker det.

Vi gir ikke penger tilbake for billetter som ikke er brukt. Kommer du for sent eller ikke har med billett eller referansenummer er billettene forkastet.

Personvern

For oss i Bygdekinoen er våre kunders tillit av største betydning. Vi vet at tillit er basert blant annet på hvordan vi håndterer informasjonen vi samler om deg som kunde og vår evne til å beskytte ditt privatliv. Vi utfører all innsamling og behandling av personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlover. Vi forsøker alltid å minimere dataene vi behandler, og vi selger aldri dine personlige data til andre selskaper. Formålet med denne personvernspolicyen er å beskrive, så tydelig og transparent som mulig, hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger og hva du som kunde har rett til å be om fra oss i den behandlingen. Du kan lese mer om våre retningslinjer i Personvernerklæringen.

Du kan etter besøket også bli kontaktet av oss gjennom en anonym spørreundersøkelse med spørsmål om ditt kinobesøk. Dette er en frivillig undersøkelse for å gi oss en mulighet til å yte en enda bedre kinoopplevelse.

Har du spørsmål om vår betalingstjeneste kan du sende en e-post til bygdekinoen@kino.no.