Kjøp billetter

Bygdekinoens kjøpsbetingelser

Å kjøpe kinobilletter på internett er både enkelt og sikkert. Hvis du har billettene med QR-koder på telefonen eller en utskrift, kan disse vises i billettkontrollen på kinoen. Du vil motta en QR-kode som gjelder for hele ordren, i tillegg til én kode for hver billett du har kjøpt.

Bygdekinoen ønsker muligheten til å bruke e-postadressen i vårt markedsarbeid samt til å kontakte kunden angående markedsundersøkelser og informasjon om Bygdekinoen og våre produkter. Ved å gjennomføre et kjøp på Bygdekinoens nettsider samtykker du til å motta slike eposter.

Partene

Selger er Film & Kino / Bygdekinoen (adresse: Dronningens gate 16, 0152 Oslo. bygdekinoen@kino.no. Org.nr: 955 148 452), og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Selgeren tilbyr tre mulige betalingsmåter på nett:

  • Betalingskort
  • Bygdekinoens gavekort
  • Firmabillett / Norgesbilletten

Velger kjøperen å betale med et gavekort kontrolleres det at det er tilstrekkelig med penger på kortet. Hvis kortet ikke har nok penger, kan resterende beløp betales med bankkort.

Kjøperen kan også betale kinobilletter med Firmabilletter / Norgesbilletten på nett, forutsatt at de har en strekkode og et 8-sifret nummer. Firmabilletter / Norgesbilletten kan også løses inn på spillestedet. Én Norgesbillett tilsvarer én billett til forestillingen. Resterende beløp kan betales med bankkort.

Ved kortbetaling må opplysninger om betalingskortet fylles inn. Disse opplysningene legges inn direkte i Verifone sin betalingsløsning og vil ikke gjøres kjent for selgerens server.

For å kunne gjennomføre et kjøp med kredittkort kreves det at kortet har en CVC/CV-kode. Selgeren godtar Visa og Mastercard, og på de kortene er CVC-koden de tre siste sifferne i navnefeltet på kortets bakside.

Betaling med utenlandske kort aksepteres ikke. Alle forsøk på svindel politianmeldes.

Levering

Etter betaling får kjøperen en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført og billetten(e) sendes til kjøperen på e-post.

Billettene vises ved billettkontroll på kinoen, der qr-koden skannes. Kjøperen kan vise dem frem på telefon eller skrive dem ut på papir selv.

Angrerett

Kjøp av kinobilletter er unntatt angrerett, i henhold til norsk Angrerettlov.

Retur av kjøpte billetter gjøres normalt ikke. Selgeren kan være behjelpelig med endring av forestillingstid eller bytte til annen film frem til 30 min. før annonsert tid, og eventuelt kan retur gjøres om til en tilgodebillett hvis ikke man finner forestillinger som passer.

Selgeren gir ikke penger tilbake for billetter som ikke er brukt. Kommer kjøperen for sent til forestillingen eller ikke har med billett eller referansenummer er billettene forkastet.

Feilkjøp gjort på nett med kredittkort eller Kinogavekort, kan refunderes i form av en tilgodebillett. Dette gjøres ved å møte opp på kinoforestillingene. Dersom dette ikke lar seg gjøre kan Bygdekinoen kontaktes per epost eller telefon.

Avlysning – kjøpers rettigheter

Dersom forestillingen blir avlyst vil selgeren utstede tilgodebilletter for bruk til en senere forestilling.

Personvern

For Bygdekinoen er kundenes tillit av største betydning. Denne tilliten er basert blant annet på hvordan informasjonen som samles om deg som kunde håndteres og vår evne til å beskytte ditt privatliv. All innsamling og behandling av personopplysninger utføres i samsvar med gjeldende personvernlover. Det samles ikke inn mer data enn det er behov for, og kundenes personlige data selges aldri til andre selskaper. Formålet med personvernspolicyen er å beskrive, så tydelig og transparent som mulig, hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger og hva du som kunde har rett til å be om i den behandlingen. Du kan lese mer om våre retningslinjer i Personvernerklæringen.

Du kan etter besøket bli kontaktet av oss med informasjon om kommende forestillinger og gjennom en anonym spørreundersøkelse med spørsmål om ditt kinobesøk. Dette er en frivillig undersøkelse for å gi oss en mulighet til å yte en enda bedre kinoopplevelse.

Har du spørsmål om vår betalingstjeneste kan du sende en e-post til bygdekinoen@kino.no.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23 400 600 eller www.forbrukertilsynet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.